Canon EOS 5D Mark IV

header-desktop-vaihe5
arvostelulaimake-sony

5. kierros: Ambassadorien kalusto on vaihtunut Canoniin

canon_5d_mark4_combo

Rajala Ambassadoreilla on nyt käytössä Sony Canon EOS 5D Mark IV -järjestelmäkamerat. Seuraa kuutta mielenkiintoista lähettilästämme ja heidän mietteitään kuvauksesta ja eri kamerakalustoista.

4. Ambassador -osakilpailun voitti Milla!

Rajalan Ambassadorit kävivät turussa kuvaamassa wakesurfia ja wakeboardingia. Kuvakollaaseissa on upeita kuvia teemoilla: Wakeboard, Wakesurf, Kaatuminen, Fiiliskuva päivästä

Katso kilpailun tuotokset

3. Ambassador -osakilpailun voitti Ville!

nikon_kisakuva-1

Rajalan Ambassadorit kävivät taltioimassa metsän kuninkaan Suomussalmella. Kolmannen osakilpailun tehtävänä oli kuvata kuvakollaasi teemoilla: karhu, lähikuva kasvista, lintu, aurinko ja vapaavalintainen otos.

Katso kilpailun tuotokset

2. Ambassador -osakilpailun voitti Ilkka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rajalan lähettiläät kävivät taltioimassa Amsterdamin KILROYn ja Olympuksen avustuksella. Toisen osakilpailun tehtävänä oli kuvata ”Twisted City” ja käyttää kuvankäsittelyyn ainoastaan mobiililaitetta.

Katso kilpailun tuotokset

1. Ambassador -osakilpailun voitti Milla!

rajala_ambassador-rajala_go_0002_3

Ensimmäisen Ambassador-osakilpailun tehtävänä oli taltioida Rajala GO -tapahtumassa Roope Salmisen ja Koirien keikan tunnelma kuvapariin. Yllä Millan voittajakuvapari.

Katso kilpailun tuotokset

Instagram

Blogi

 • Ruskaretki Rukalle

  27 syys, 2016

  Käytiin viikonloppuna nopea reissu Rukalla. Perjantaina mietittiin että mitä sitä pitäisi viikonloppuna tehdä. Ellalla oli vapaa viikonloppu joka on hyvin harvinaista joten piti jotain kivaa keksiä. Tsekattiin perjantai iltana onko missään mitään majoitusta rukalla...

 • Mitä yhteistä on jääkiekolla ja Canon 5D mark IV:lla ?

  26 syys, 2016

  Jääkiekkokauden avajaiset käynnistyivät Tampereella perjantaina 16.9, jolloin sm-liigamestari Tappara otti yhteen Porin Ässien kanssa. Ambassadorit kutsuttiin kunniavieraina seuraamaan, miten paikalliset valmistautuivat illan otteluun. Pelasin itsekin jääkiekkoa A-junnuihin saakka, minkä jälkeen moni joutuu kohtaamaan eksistentiaaliset (teini) kriisinsä. Mihin...

 • Jääkiekkoa Tampereella

  26 syys, 2016

                Siitä kun olen viimeksi kuvannut jääkiekkoa onkin jo aikaa. Minulla on vain ohut suhde lajiin – kuten lähes kaikkeen kilpaurheiluun. Latentti intohimoni jääkiekkoon herää tosin eloon kyllä viimeistään silloin...

 • Canon 5D Mark IV ensifiilikset

  19 syys, 2016

  Canon 5D Mark IV   Pitkä odotus on ohi! Canon julkisti uuden 5D Mark IV ammatti rungon! Canon 5D sarja on ollut todella menestys! Ensimmäinen Canon 5D kamera julkaistiin vuonna 2005 jonka jälkeen kehitys...

 • Tampere, Tappara, Tampere

  18 syys, 2016

  Käytiin viime viikonloppuna Liigan avaus pelissä Tampereella. Tappara sai vieraakseen Porin Ässät. Oma reissuni alkoi perjantai aamuna klo. 3.28 kun herätyskello soi. Söin äkkiä vähän aamupalaa jonka jälkeen lähdin kohti lentokenttää. Lento meni todella...

sony-a6300

Sony A6300

Sony A6300 -järjestelmäkamerassa yhdistyvät laadukkaat ominaisuudet erittäin kompaktissa kokonaisuudessa. Runko on valmistettu kevyestä ja kestävästä magnesiumseoksesta.

nikon_d750

Nikon D750

Nikon D750 on varustettu 24,3 megapikselin täyden koon CMOS -kennolla sekä EXPEED 4 -kuvaprosessorilla, jotka yhdessä takaavat selkeät ja yksityiskohtaiset kuvat täyteläisillä värisävyillä.

Olympus

Olympus OM-D E-M5 Mark II

OM-D E-M5 Mark II -järjestelmäkameran voit ottaa mukaan kaikkialle, kompaktin kokonsa ja kestävyydensä ansiosta se on oiva matkakumppani. Kamerarunko on pöly-, roiske- ja pakkassuojattu.

lumix_gx8

Panasonic Lumix DMC-GX8

Lumix GX8 -kamerassa on innovatiivinen kaksinkertainen kuvanvakain, joka hyödyntää yhteensopivan objektiivin ja kamerarungon vakaajaa samanaikaisesti. 20,3 megapikselin 4/3” Live MOS -kenno yhdessä Venus Engine -kuvaprosessorin kanssa tuottaa tarkkaa ja kohinatonta kuvaa myös vähäisessä valossa.

Rajala Pro Shop järjestää tulevana vuonna kilpailun, jossa etsitään Suomen ensimmäisiä luovien sisältöjen suurlähettiläitä.

Satojen hakijoiden joukosta etsittiin taitavia, eri taustoilta tulevia sisällöntuottajia. Kilpailuun valittiin lopulta kuusi persoonallista lähettilästä, jotka tulevat kauden aikana kilpailemaan The Ambassador 2016 tittelistä. Lähettiläät ottavat toisistaan mittaa erilaisissa osakilpailuhaasteissa, joista suoriutumista arvioi Rajalan valitsema tuomaristo sekä yleisö.

Kilpailun tavoitteena on nostaa luovien sisältöjen arvoa ja kiriä niitä uudelle tasolle. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on innostaa suurta yleisöä valokuvaamaan mitä erilaisimmissa olosuhteissa ja tilanteissa.

Jokaisella tilanteella, hetkellä ja jopa sekunnilla on oma tarinansa, ja nyt nämä tarinat pyritään tuomaan esille mitä moninaisin keinoin.  Luvassa on eksklusiivista materiaalia luontokuvauksesta extreme-urheiluun ja yhteiskunnallisten ilmiöiden kuvaamiseen. Suosittelemme pysymään kuulolla!