Sony A6300

header-desktop-vaihe3
laimake-nikon_arvostelu

4. kierros: Ambassadorien kalusto on vaihtunut Sonyyn

sony_a6300_combo

Rajala Ambassadoreilla on nyt käytössä Sony a6300 -järjestelmäkamerat. Seuraa kuutta mielenkiintoista lähettilästämme ja heidän mietteitään kuvauksesta ja eri kamerakalustoista.

Kolmannen Ambassador -osakilpailun voitti Ville!

nikon_kisakuva-1

Rajalan Ambassadorit kävivät taltioimassa metsän kuninkaan Suomussalmella. Kolmannen osakilpailun tehtävänä oli kuvata kuvakollaasi teemoilla: karhu, lähikuva kasvista, lintu, aurinko ja vapaavalintainen otos.

Katso kilpailun tuotokset

Toisen Ambassador -osakilpailun voitti Ilkka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rajalan lähettiläät kävivät taltioimassa Amsterdamin KILROYn ja Olympuksen avustuksella. Toisen osakilpailun tehtävänä oli kuvata ”Twisted City” ja käyttää kuvankäsittelyyn ainoastaan mobiililaitetta.

Katso kilpailun tuotokset

Ensimmäisen Ambassador -osakilpailun voitti Milla!

rajala_ambassador-rajala_go_0002_3

Ensimmäisen Ambassador-osakilpailun tehtävänä oli taltioida Rajala GO -tapahtumassa Roope Salmisen ja Koirien keikan tunnelma kuvapariin. Yllä Millan voittajakuvapari.

Katso kilpailun tuotokset

Instagram

nikon_d750

Nikon D750

Nikon D750 on varustettu 24,3 megapikselin täyden koon CMOS -kennolla sekä EXPEED 4 -kuvaprosessorilla, jotka yhdessä takaavat selkeät ja yksityiskohtaiset kuvat täyteläisillä värisävyillä.

Olympus

Olympus OM-D E-M5 Mark II

OM-D E-M5 Mark II -järjestelmäkameran voit ottaa mukaan kaikkialle, kompaktin kokonsa ja kestävyydensä ansiosta se on oiva matkakumppani. Kamerarunko on pöly-, roiske- ja pakkassuojattu.

lumix_gx8

Panasonic Lumix DMC-GX8

Lumix GX8 -kamerassa on innovatiivinen kaksinkertainen kuvanvakain, joka hyödyntää yhteensopivan objektiivin ja kamerarungon vakaajaa samanaikaisesti. 20,3 megapikselin 4/3” Live MOS -kenno yhdessä Venus Engine -kuvaprosessorin kanssa tuottaa tarkkaa ja kohinatonta kuvaa myös vähäisessä valossa.

Rajala Pro Shop järjestää tulevana vuonna kilpailun, jossa etsitään Suomen ensimmäisiä luovien sisältöjen suurlähettiläitä.

Satojen hakijoiden joukosta etsittiin taitavia, eri taustoilta tulevia sisällöntuottajia. Kilpailuun valittiin lopulta kuusi persoonallista lähettilästä, jotka tulevat kauden aikana kilpailemaan The Ambassador 2016 tittelistä. Lähettiläät ottavat toisistaan mittaa erilaisissa osakilpailuhaasteissa, joista suoriutumista arvioi Rajalan valitsema tuomaristo sekä yleisö.

Kilpailun tavoitteena on nostaa luovien sisältöjen arvoa ja kiriä niitä uudelle tasolle. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on innostaa suurta yleisöä valokuvaamaan mitä erilaisimmissa olosuhteissa ja tilanteissa.

Jokaisella tilanteella, hetkellä ja jopa sekunnilla on oma tarinansa, ja nyt nämä tarinat pyritään tuomaan esille mitä moninaisin keinoin.  Luvassa on eksklusiivista materiaalia luontokuvauksesta extreme-urheiluun ja yhteiskunnallisten ilmiöiden kuvaamiseen. Suosittelemme pysymään kuulolla!